Onze aanpak


Leiderschap en communicatie is belangrijk, zeker in het bedrijfsleven. Wij geloven dat het nog beter kan. Beter leidt tot een gemotiveerd team en een effectievere communicatie.
Door middel van onze unieke trainingsmethode zorgen wij ervoor dat de teamleden meer inzicht krijgen in hun eigen gedragingen. Onze trainingen vinden plaats op een unieke locatie, zijn meer praktijkgericht dan theoriegericht en spelen zich voornamelijk in de buitenlucht af. 
Tijdens het praktijkgedeelte, gaan de teams actief met elkaar aan het werk. Door de teamleden samen te laten werken aan diverse casussen, komen verschillende aspecten aan bod. Zelfinzicht, communicatie, effectiviteit en omgaan met tijdsdruk zijn onderwerpen die tijdens de evaluatie uitgebreid worden besproken.
Aan het einde van de training heeft iedereen een beter beeld van de verschillende rollen binnen het team. Daarnaast is er ook meer duidelijkheid over de individuele rollen die binnen het team ontstaan. Uit praktijkervaringen blijkt dat zo´n intensieve, actieve dag, de communicatie binnen het team bevorderd.

"Coming together is the beginning. Keeping together is progress. Working together is success."

— Henry FordNeem contact met ons voor een advies op maat.