oNZE AANPAK

WIJTRAINENNEDERLAND.NL  is een samenwerking tussen drie trainers met verschillende achtergronden: van Korps Mariniers tot opleider, van commerciële sector tot coach, en van gezondheidszorg tot ultra endurance sport. Onze unieke mix van kennis en ervaring zetten we in om uw team van goed naar beter te trainen. 

Uit onze ervaring blijkt dat veel teams niet optimaal presteren, omdat de communicatie en doelgerichte samenwerking voor verbetering vatbaar is. Terwijl deze componenten een essentieel onderdeel uitmaken van een optimale teamprestatie. Ons doel is om uw team effectief te laten samenwerken. Hiervoor gebruiken we praktische teamtrainingen die zowel een fysieke als mentale uitdaging zijn. 

Onze op maat gemaakte trainingen zijn ingericht met behulp van het Leiderschap Training en Vorming-model (LTV-model), wat zijn oorsprong vindt bij de Korps Mariniers. Het LTV-model is erop gericht de fysieke maar vooral de mentale fitheid van teamleden te verbeteren, om in diverse situaties leiderschap te nemen en doelgericht samen te werken. Ondanks de achtergrond in het Korps Mariniers zijn onze training geschikt en behulpzaam voor alle teams. 

In het praktijkonderdeel van de training worden de mentale en fysieke aspecten van uw teamleden beproefd binnen een veilige omgeving en leggen we onder andere de groepsdynamiek, samenwerking en individuele patronen in het team bloot. Door de evaluatie van specifieke casussen leert uw team welke patronen zich voordoen en hoe ieders kwaliteiten benut kunnen worden. De lessen uit onze training vormen de basis voor het verbeteren van de communicatieve vaardigheden en een effectieve samenwerking. Zo trainen wij uw team naar een optimale prestatie. 

"Coming together is the beginning. Keeping together is progress. Working together is success."  - Henry Ford