Over ons

 

Ik haal graag het beste uit mezelf, zowel op het gebied van sport als in mijn werk. Daarom werk ik bij de politie. Voordat ik de overstap maakte naar de politie, diende ik 13 jaar bij het Korps Mariniers (special forces). Hier zijn doorzettingsvermogen, daadkracht en teamgeest een vereiste. De specialistische opleidingen, meerdere uitzendingen en het opleiden van mariniers vormden de basis voor mijn huidige werk. Binnen het Korps Mariniers ben ik aanraking gekomen met het LTV-model. Dit model is uitermate geschikt om toe te passen in het bedrijfsleven.
Tijdens de verschillende trainingen ben ik verantwoordelijk voor het praktijkgedeelte. Ik begeleid, observeer, geef tips en evalueer met het team de doorlopen casussen. 

"Ik haal graag het beste uit mezelf en uit anderen. Ik ben daadkrachtig en een teamplayer met veel leiderschapservaring."

Ron Körver, eigenaar WIJTRAINENNEDERLAND.NL


Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, naar doelen die ik mezelf kan stellen. Ik wil teams en individuen graag motiveren en inspireren, om ook naar een hoger niveau toe te werken. Daarom geef ik leiding aan een sales team. Mijn managementervaring heb ik opgedaan binnen de product- en systeemontwikkeling, salesmanagement, productmanagement, account en key accountmanagement. Naast ruime praktijkervaring heb ik ook door middel van studies uitgebreide ervaring opgedaan. Tijdens de verschillende trainingen ben ik verantwoordelijk voor het theorie gedeelte en de observaties. Ik laat de deelnemers zich bewust worden van zijn of haar handelen.

“Gemiddeld gaan mensen 5% bewust en 95% onbewust door het leven. Mijn doel is om mensen meer bewust te maken van hun handelen, zodat ze zich blijven ontwikkelen. Individueel en binnen een team.”

 Danny Wilting, eigenaar WIJTRAINENNEDERLAND.NL 


       

Ik ben altijd bezig met het verbeteren van mijn eigen prestatie als ultra atleet en die van mijn beroepsgroep als verpleegkundig wetenschapper. Daarbij is het van belang om uitdagende, maar haalbare doelen te stellen. In mijn opleidingen en werk in de gezondheidszorg heb ik kennis en ervaring opgedaan in het analyseren van probleemsituaties en het verbeteren van handelen en samenwerken. Soms is het nodig om je grens te verleggen door groter te dromen. Als ultra atleet heb ik geleerd hoe je dromen kunt verwezenlijken door jezelf uit te dagen en jezelf beter te leren kennen. Deze kennis en ervaring deel ik graag met uw team, om een fijne en constructieve samenwerking te creëren en keer op keer de hoogst haalbare prestatie neer te zetten. 
Tijdens de verschillende trainingen ondersteun ik gedurende het theorie- en praktijkgedeelte. Ik begeleid, observeer en reflecteer met het team, zodat teamleden zichzelf en elkaar beter leren kennen. 


Enzio Boeijen, trainer WIJTRAINENNEDERLAND.NL