WIJTRAINENNEDERLAND.NL 

 


Ron Körver, eigenaar WIJTRAINENNEDERLAND.NL

Ik haal graag het beste uit mezelf, zowel op het gebied van sport als in mijn werk. Daarom werk ik bij de politie. Voordat ik de overstap maakte, diende ik 13 jaar bij het Korps Mariniers (special forces), waar doorzettingsvermogen, daadkracht en teamgeest essentieel zijn. Specialistische opleidingen, meerdere uitzendingen en het opleiden van mariniers vormden de basis voor mijn huidige werk. Binnen het Korps Mariniers kwam ik in aanraking met het LTV-model, wat uitstekend toepasbaar is in het bedrijfsleven.
Tijdens de trainingen ben ik verantwoordelijk voor het praktijkgedeelte. Ik begeleid, observeer, geef tips en evalueer met het team de doorlopen casussen.

"Ik haal graag het beste uit mezelf en uit anderen. Ik ben daadkrachtig en een teamplayer met veel leiderschapservaring."

Danny Wilting, eigenaar WIJTRAINENNEDERLAND.NL

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en doelen. Ik wil teams en individuen motiveren en inspireren om naar een hoger niveau te werken. Daarom geef ik leiding aan een sales team. Mijn managementervaring heb ik opgedaan binnen product- en systeemontwikkeling, salesmanagement, productmanagement, account- en key accountmanagement. Naast ruime praktijkervaring heb ik door studies uitgebreide kennis vergaard. Tijdens de trainingen ben ik verantwoordelijk voor het theoriegedeelte en de observaties. Ik maak de deelnemers bewust van hun handelen.

"Gemiddeld gaan mensen 5% bewust en 95% onbewust door het leven. Mijn doel is om mensen meer bewust te maken van hun handelen, zodat ze zich blijven ontwikkelen. Individueel en binnen een team."

Enzio Boeijen, trainer WIJTRAINENNEDERLAND.NL

Ik ben altijd bezig met het verbeteren van mijn eigen prestaties als ultra-atleet en die van mijn beroepsgroep als verpleegkundig wetenschapper. Het is belangrijk om uitdagende, maar haalbare doelen te stellen. Door mijn opleidingen en werk in de gezondheidszorg heb ik ervaring opgedaan in het analyseren van probleemsituaties en het verbeteren van handelen en samenwerken. Soms moet je je grenzen verleggen door groter te dromen. Als ultra-atleet heb ik geleerd hoe je dromen kunt verwezenlijken door jezelf uit te dagen en beter te leren kennen. Deze kennis en ervaring deel ik graag met uw team om een fijne en constructieve samenwerking te creëren en telkens de hoogst haalbare prestatie neer te zetten.
Tijdens de trainingen ondersteun ik zowel het theorie- als praktijkgedeelte. Ik begeleid, observeer en reflecteer met het team, zodat teamleden zichzelf en elkaar beter leren kennen.