Recensies


“ Een geweldige ervaring (beasting) gehad met de vriendengroep. Het was een behoorlijke beproeving  maar wat we wel als groep hebben doorstaan. Hier zullen we nog lang op terug kijken!” 

 Mike Weegink 


“Hartstikke leuke teambuilding gedaan met twee enthousiaste en fanatieke trainers. Leuk om uitgedaagd te worden met je team op mentaal en sportief gebied en in de samenwerking.  Je leert collega's eens op aan andere manier kennen. De opdrachten die worden aangeboden zijn verrassend en goed afgestemd op het team. Fijn en leerzaam dat er na afloop van de opdrachten wordt geëvalueerd en je persoonlijke feedback krijgt. Ik zou een volgende keer een langere teambuilding willen boeken!  

 Nienke Wikkerink (IPS Trajectbegeleider  Pluryn)

Nogmaals hartelijk dank voor deze super leuke actieve middag met veel samenwerking, communicatie en vertrouwen in elkaar. Erg leuk om met collega`s te doen. Moe maar voldaan gingen we naar huis.

Anneloes (CWZ  ziekenhuis Nijmegen)

Een geslaagde teambuilding gehad met team Cabooter handbal Venlo bij Ron en Danny. Ze weten haarfijn de juiste snaar te raken en zorgen ervoor dat het team inzicht krijgt in hun handelen.  

 Robin Gielen (trainer Cabooter handbal Venlo) 


“Doe nu al twee jaar mee en nog steeds een gevarieerd lesaanbod, waar iedereen op zijn eigen niveau aan mee kan doen!  ” 

 Wietske Wijnberg


“Intensieve training, alle spieren komen aan bod! Leuk interactie met de trainers, af en toe een dolletje maar vooral fanatiek de oefeningen en obstakels doen met de juiste instructies van de trainers! Mooie omgeving, mul zand voor het nog zwaardere werk en mooie natuur!
Erg leuk en functioneel.”
Theo Jansen

“Lekker in de buitenlucht met fanatieke trainers en medesporters in een leuke sfeer trainen! Afwisselende oefeningen waarbij alles aan bod komt. Jammer van de spierpijn aan het begin van de week.”
Rob Janssen

Leuke teambuilding gehad bij Ron en Danny met het voetbal team (JO13-1). De jongens hebben enthousiast alle opdrachten uitgevoerd. We merkte als staf dat de jongens nadien meer begrip voor elkaar hebben gekregen en dit is ten goede gekomen voor de sfeer en samenwerking in het team.” 

Roy Kerstens (trainer JO13-1 S.V A.W.C)

 
“Goed georganiseerde trainingen voor afwisselende spiergroepen, zeker de moeite waard.
Ga er iedere zondagmorgen met veel plezier naartoe, om dan lekker afgebrand thuis te komen.”
Andre Degen

“Heerlijke afwisselende trainingen, sporten in de buitenlucht. Trainen op kracht en uithoudingsvermogen.”
Met goede positieve coaches die je motiveren om door te blijven gaan, ook als je denkt dat je niet meer kan. Een echte aanrader!”
Bas Peters

“Twee enthousiaste trainers die je proberen tot het gaatje te laten gaan op een motiverende manier en aandacht voor de individu. Conditie en krachttraining in één. Na een les of 6 voel ik me echt fitter en strakker in mijn vel zitten. Ik ben elke zondag weer gemotiveerd om te gaan.”
Ingrid van Heumen

Een uur knallen! Ze motiveren je om tot het gaatje te gaan. Zorgen elke week voor afwisselende trainingen. Bij elke training word de nadruk gelegd op kracht, uithouding en actief herstel tussen de diverse oefeningen. Top!”
Denise Peters

“Heerlijke trainingen! Fijne uitleg en veel afwisseling in de oefeningen.” 
Lars Broens