Integrale beroepsvaardigheidstraining (IBT)

De integrale beroepsvaardigheidstraining (IBT) omvat de theorie en het oefenen van de vaardigheden die bij de specifieke beroepsgroep in gebruik zijn, zoals geweldsbeheersing en aanhoudingsvaardigheden. 

Deze training brengt uw handhavingsteam naar een hoger niveau. De lessen zorgen ervoor om het theorie en praktijkexamen met goed gevolg te kunnen afleggen en daarnaast om deze bevoegdheid op straat goed te kunnen toepassen.

Doelgroep: boa's, handhavers & toezichthouders.


De trainingen worden gegeven door een ervaren en gecertificeerde IBT-docent (Integrale Beroepsvaardigheidstraining) van de politie.
 Voor aanvang van de eerste les wordt de beginsituatie van iedere cursist bepaald. Zodoende wordt het juiste instapniveau gekozen en worden de lessen zorgvuldig opgebouwd waarbij de cursist op zijn of haar niveau en eigen tempo zich de lesstof eigen kan maken. Door dynamisch te trainen in de praktijkrelevante context verbeteren niet alleen de individuele vaardigheden van iedere cursist maar zullen deze ook fysiek en mentaal weerbaarder worden. Hierdoor zal de cursist zich meer rol bewust zijn in het taakgericht optreden.
 
 Zoals al onze trainingen bieden we ook hier maatwerk aan waarbij we volgens de eisen van het Regeling Toetsing Geweldsbeheersing (RTGB) werken. Hierbij maken we gebruik van passende didactische onderwijsvormen en zal er individueel en in teamverband doelgericht worden getraind in de praktijkrelevante context. 


Locaties
Verschillende locaties zijn mogelijk. De trainers kunnen langskomen op jullie eigen locatie. Daarnaast is het mogelijk om de training plaats te laten vinden op een externe locatie. 

Prijzen op aanvraag

trainingen in zelfverdediging en gevaarbeheersing worden alleen als maatwerk aangeboden. neem contact op voor meer informatie.