omgaan met agressie

In deze training leer je omgaan met grensoverschrijdend en agressief gedrag van klanten, cliënten, leerlingen, et cetera. Deze training is zeer praktijkgericht en direct toepasbaar.

Doelgroep: horeca-, zorg- en onderwijspersoneel & bedrijfsleven


De trainingen worden gegeven door een ervaren en gecertificeerde IBT-docent (Integrale Beroepsvaardigheidstraining) van de politie.
 Voor aanvang van de eerste les wordt de beginsituatie van iedere cursist bepaald. Zodoende wordt het juiste instapniveau gekozen en worden de lessen zorgvuldig opgebouwd waarbij alle cursisten op zijn of haar niveau en eigen tempo zich de lesstof eigen kan maken. Door dynamisch te trainen verbeteren niet alleen de individuele vaardigheden verbeterd, maar zullen cursisten ook mentaal en/of fysiek weerbaarder worden. Cursisten zullen na het volgen van de training op een meer zelfverzekerde manier kunnen omgaan met grensoverschrijdend en agressief gedrag.
 
 Zoals al onze trainingen bieden we ook hier maatwerk aan en maken we gebruik van passende didactische onderwijsvormen. Er kan op individueel en in teamverband getraind en geoefend worden in een relevante context voor jullie praktijk.


Locaties
Verschillende locaties zijn mogelijk. De trainers kunnen langskomen op jullie eigen locatie. Daarnaast is het mogelijk om de training plaats te laten vinden op een externe locatie. 

Prijzen op aanvraag

trainingen in zelfverdediging en gevaarbeheersing worden alleen als maatwerk aangeboden. neem contact op voor meer informatie.