Teambuilding


Bij deze training ligt het zwaartepunt bij het actief met elkaar bezig zijn en samenwerken in een andere omgeving. Tijdens de training behandel je casussen, gebaseerd op onder andere special forces trainingen, waarbij de focus ligt bij het creëren  van een nog betere samenwerking.
De training kan variëren in intensiteit, lengte, complexiteit en locatie. Een training kan ook worden ingericht op basis van een specifieke vraag uit uw team.

Doelgroep: zakelijke teams, sportteams, sportieve teams, vriendengroepen


Wanneer een team gemotiveerd is om het werk nog beter te doen, dan zal het werk gemakkelijker worden. Het werk zal leuker zijn en er ontstaat meer dynamiek. In deze training staat het team centraal. Elk teamlid zal meer zicht krijgen op zijn/haar eigen rol (en de andere rollen) binnen het team. Er wordt een beroep gedaan op ieders kwaliteiten en vooral op samenwerken. 
Het doel is dat het team na de teambuildingsdag dichter tot elkaar is gekomen en dat elk teamlid meer gericht is op de samenwerking, om de sfeer op de werkvloer te versterken.

Locaties
Verschillende locaties zijn mogelijk. De trainers kunnen langskomen op jullie eigen locatie. Daarnaast is het mogelijk om de training plaats te laten vinden op een externe locatie. 

pakketten

dagdeel

Trainingen van verschillende duur zijn mogelijk. Onder andere 1.5, 2.5 of 4 uur. 

opties

  • Teambuilding bij uw bedrijf of outdoorlocatie
  • Op maat zijn ook langere teambuildingstrainingen mogelijk. 
  • Tevens is een optie voor catering mogelijk. 

Prijzen op aanvraag

alle pakketten zijn met maatwerk uit te breiden met extra trainingen of trainingsdagen