Teambuilding


 Bij deze training ligt het zwaartepunt bij het actief met elkaar bezig zijn en het samenwerken met elkaar, in een andere omgeving. De training bevat diverse casussen, gebaseerd op onder andere special forces trainingen, waarbij de focus ligt bij het creëren  van een nog betere samenwerking.

Doelgroep: zakelijke teams, sportteams, sportieve teams


Wanneer een team gemotiveerd is om het werk nog beter te doen, dan zal het werk ook gemakkelijker worden. Het zal leuker zijn en er ontstaat meer dynamiek. In deze training staat het team centraal. Elk teamlid zal meer zicht krijgen op zijn/haar eigen rol (en de andere rollen) binnen het team. Er wordt een beroep gedaan op ieders kwaliteiten en vooral op samenwerken. 
Het doel is dat het team na de teambuildingsdag dichterbij elkaar is gekomen en dat elk teamlid meer gericht is op de samenwerking, om de sfeer op de werkvloer te versterken.

Locaties

Verschillende locaties zijn mogelijk. De trainers kunnen langskomen op jullie eigen locatie. Daarnaast is het mogelijk om de teambuilding plaats te laten vinden op onze vaste outdoorlocatie (Weg door de Berendonck 29, 6603LP Wijchen).

pakketten

dagdeel

Trainingen van verschillende duur zijn mogelijk. Onder andere 1.5, 2.5 of 4 uur. 

opties

  • Op maat zijn ook langere teambuildingstrainingen mogelijk. 
  • Tevens is een optie voor catering mogelijk. 

Prijzen op aanvraag

alle pakketten zijn met maatwerk uit te breiden met extra trainingen of trainingsdagen