Teambuilding


Wanneer een team gemotiveerd is om het werk nog beter te doen, dan zal het werk ook gemakkelijker worden. Het zal leuker zijn en er ontstaat meer dynamiek. In deze training staat het team centraal. Elk teamlid zal meer zicht krijgen op zijn/haar eigen rol (en de andere rollen) binnen het team. Er wordt een beroep gegaan op ieders kwaliteiten en vooral op samenwerken. 
Het doel is dat het team na de teambuildingsdag dichterbij elkaar is gekomen en dat elk teamlid meer gericht is op de samenwerking, om de sfeer op de werkvloer te versterken.

Er zijn verschillende locaties mogelijk, om de teambuilding te laten plaatsvinden. De trainers kunnen langskomen op jullie eigen locatie. Daarnaast is het mogelijk om de teambuilding plaats te laten vinden op onze vaste outdoorlocatie (weg door de Berendonck 29 6603 LP Wijchen)
Bij deze training ligt het zwaartepunt bij het actief met elkaar bezig zijn en het samenwerken met elkaar, in een andere omgeving.Doelgroep: zakelijke teams, sportteams, sportieve teams